Home / Velp / Jeugd DVOV speelt tegen de Engels team

Jeugd DVOV speelt tegen de Engels team

VELP – Voetbalvereniging DVOV uit speelde donderdagavond tegen twee Engelse ploegen van de Cumnor House School. In twee wedstrijden bleken de Engelsen de beste.

Ook dit jaar is het jeugdbestuur van DVOV erin geslaagd om het Engelse voetbalteam van de Cumnor House School naar de Pinkenberg te krijgen. Het team bestaat uit een groep jongens in de leeftijd van 9 en 10 jaar.
DVOV heeft uit de eigen jeugd een selectie gemaakt van spelers die in deze leeftijdscategorie vallen. Dat viel niet mee, want DVOV heeft heden ten dagen erg veel jeugdspelers. In totaal kwamen er maar liefst 24 spelers van DVOV. Besloten werd dat er twee teams gemaakt werden. Zo konden er twee wedstrijden gespeeld worden. Uiteindelijk waren de Engelse te sterk. Zij wonnen één partij en speelde één keer gelijk. De wedstrijden waren erg sportief. DVOV heeft ook dit jaar de gehele tour van het Engelse team gecoördineerd. Alle wedstrijden werden in de buurt van Velp gespeeld bij bevriende verenigingen. Naast DVOV spelen de Engelsen uit Arnhem speelt het Engelse team tegen VDZ, In de achterhoek in Wehl spelen zij tegen Concordia en in Loo tegen Loo voetbalvereniging.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.