Carmiggelt heeft eigen website

DE STEEG – JDI internet Professionals uit Dieren bouwde geheel belangeloos de website voor de stichting Carmiggelt terug op Steeg en die is nu klaar. Het adres is: www.carmiggeltterugopsteeg.nl.
De Stichting zet zich in om geld in te zamelen om het gestolen en vernielde beeld van Simon en Tiny Carmiggelt te herstellen en terug te plaatsen. De stichting is erg blij en trots op de website. Daarop staat informatie over de stichting en over de relatie van Carmiggelt en De Steeg. Ook staan de activiteiten van de stichting vermeld en staan er foto’s op van bijvoorbeeld het vernielde beeld en hoe u kunt doneren. Uiteraard vindt u op website ook de tussenstand van het geld dat de stichting inmiddels ingezameld heeft. JDI, een fullservice internetbureau uit Dieren, wilde op deze manier graag mee werken om de stichting te ondersteunen.

Op de foto overhandigt Jarno Eggink van JDI aan Yola Hopmans, voorzitter stichting Carmiggelt Terug op Steeg de print van de homepage van de website – Foto: Giel van den Hoven/HoVart
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.