Home / Rheden / RHEKO D1 kampioen

RHEKO D1 kampioen

RHEDEN – Tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen was het voor de D1 van korfbalvereniging Rheko uit Rheden erop of eronder. Alleen bij winst zou het team, onder leiding van Paula Jurriens en Manouk van der Kamp, kampioen worden. Het ene na het andere doelpunt werd gescoord en uiteindelijk werd de wedstrijd met 9-1 gewonnen. Voorzitter Wilco Meijer huldigde de D1 in de kantine.

Op de foto: v.l.n.r (onder): Jonathan Hendriks, Rutger Kruithof, Job Langestraat, Midden: Julia Beumer, Manouk van der Kamp, Paula Jurriens, Sam Dorland, Jetske van Amerongen, Veronique Nusink en Elise Jonkers, boven: Boaz Theelen en Sander Kruithof.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.