Home / Eerbeek / Wilddag bij De Heideroos

Wilddag bij De Heideroos

EERBEEK – Restaurant de Heideroos houdt zondag 25 november voor de tweede keer een wilddag. Het Eerbeekse restaurant presenteert dan een uitgebreid wildbuffet met aansluitend dessertbuffet voor 48,50 euro per persoon.

Een bezoek aan De Heideroos betekent een avondje genieten, dat is inmiddels bij velen bekend. De diverse wildgerechten behoren tot de specialiteiten van De Heideroos. Om het wildseizoen dit jaar extra onder de aandacht te brengen, organiseert De Heideroos een speciale wilddag. In het partycentrum presenteert de keukenbrigade een luxe en uitgebreid wildbuffet met voor- en hoofdgerechten van het lekkerste wild. Voor de niet-wildliefhebbers zijn er genoeg heerlijke vis- en vleesgerechten. Achter het buffet staat een kok, die uitleg kan geven over de diverse gerechten. Na het hoofdbuffet kan iedereen genieten van een ruim dessertbuffet.
Voor vermaak wordt deze avond ook gezorgd. Bij binnenkomst is er een valkenier met diverse roofvogels aanwezig en een groep jachthoornblazers zal de officiële opening van het buffet en diverse optredens verzorgen in de loop van de avond. Ook is er de hele avond sfeervolle livemuziek.
Het partycentrum is vanaf 16.00 uur geopend voor gasten, om 17.00 uur wordt het buffet geopend. Het uitgebreide wildbuffet inclusief dessert kost 48,50 euro per persoon. Deelname is alleen op reservering bij De Heideroos, tel. 0313-651253. Kijk voor meer informatie, het volledige buffet en de brochure van de wilddag op www.heideroos.nl.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.