Home / Bronkhorst / Twaalf teams strijden in Brummense popquiz

Twaalf teams strijden in Brummense popquiz

BRUMMEN – Twaalf teams hebben zich aangemeld voor de tweede editie van de vorig jaar zeer succesvolle Brummense Popquiz. Op donderdag 27 december strijden zij in de Vroolijke Frans in Broek om de wisselbeker, die het afgelopen jaar op de platenkast stond bij de Vrijwillige Brandweer van Breda.

De organisatie is blij met de grote belangstelling en zal de deelnemers en het publiek ook dit jaar zeker niet teleurstellen. Het publiek wordt nog actiever betrokken bij de popquiz, laat men vast weten. Wat er precies gaat gebeuren, dat blijft nog even geheim. Een overzicht van alle deelnemende teams is te vinden op www.popquizbrummen.nl.
Wie van de Popquiz een avondje uit wil maken, kan voorafgaand genieten van een speciaal popbuffet, samengesteld door chefkok Pascal Elshof van de Vroolijke Frans. Dit buffet opent om 18.00 uur en kost 15 euro per persoon. Aanmelden kan via info@devroolijkefrans.nl. De quiz start vervolgens om stipt 20.00 uur.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.