Home / Hummelo / Scouts worden Zwarte Pieten

Scouts worden Zwarte Pieten

HUMMELO – Zaterdagmiddag 1 en zondagmiddag 2 december vanaf 14.00 uur brengen de Zwarte Pieten van scouting Sweder van Voorst bezoekjes aan verschillende gezinnen. De scouts krijgen een pietenopleiding voordat ze in hun zwarte schmink kruipen. In tweetallen gaan zij daarna bij gezinnen op bezoek. Belangstellenden kunnen mailen of bellen met Desiree Kester, scouts@scoutingsweder.nl of Cecile Willems, willems435@zonnet.nl of tel. 0314-384152 (na 20.00 uur).
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.