Zon in de Schoorsteen

BRUMMEN – De Brummense afdeling van de Zonnebloem is weer bezig met de jaarlijkse actie Zon in de Schoorsteen, in het kader van de komende Sinterklaasviering. De Zonnebloem wil ouderen, die fysiek of sociaal in een isolement verkeren, eens extra blij maken met een leuk presentje. Vrijwilliger delen op 5 december pakjes uit. Deze cadeautjes worden momenteel bij elkaar gezocht. Iedereen die nog iets in huis heeft, een paar sokken of een sjaal wil breien of iets wil kopen voor maximaal 5 euro, kan dit tot 20 november inleveren bij de organisatie van de actie: Marta Mediati, Weth. Giermanstraat 27, 6971 ZR Brummen, tel. 0575-564303. De vrijwilligers zorgen voor een feestelijke verpakking. De organisatie hoopt op zo’n tachtig cadeaus.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.