Home / Doesburg / Stucwerk en muurschilderingen

Stucwerk en muurschilderingen

DOESBURG – De Monumentenvereniging 15 april 1945 in Doesburg heeft de cursus Interieurstucwerk en Muurschilderingen opgezet. Deze bestaat uit twee avonden en één morgen. Tijdens de twee avonden op 5 en 26 november worden stucwerk en muurschilderingen besproken. Op zaterdagmorgen 1 december wordt een excursie gehouden naar een aantal panden, die de lesstof illustreren. Opgave kan bij de secretaris van de vereniging, Frank Lange, via monver@acanthus.demon.nl. Ook niet-leden zijn welkom.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.