Home / Eerbeek / Hulde voor zestig jaar zang

Hulde voor zestig jaar zang

Mevrouw L. de Wit – Knaake is onlangs in het zonnetje gezet bij zangvereniging Herleving in Eerbeek. Ze mocht haar zestigjarig jubileum bij de vereniging vieren.

Mevrouw de Wit is geboren in Steenderen, maar verhuisde voor de liefde en voor werk naar Eerbeek. Al snel sloot ze zich aan bij Herleving. In alle jaren dat ze lid was, heeft ze een belangrijke rol gespeeld. Ze was jarenlang betrokken bij het kinderkoor en heeft diverse bestuursfuncties bekleed. Tot op vandaag archiveert mevrouw De Wit alles wat met Herleving te maken heeft, zodat ze de vraagbaak is geworden voor iedereen die iets van de vereniging wil weten. Daarnaast zingt ze natuurlijk heel graag. Als ze op dinsdag niet bij de repetitie is, is ze ook echt ziek. Sinds een aantal jaren vult mevrouw De Wit de tenoren aan, wat nog niet makkelijk is, omdat ze altijd als alt zong. De aanwezigheid van mevrouw De Wit wordt zeer gewaardeerd. Ze is inmiddels benoemd tot erelid. Haar jubileum werd gevierd met een onverwachte aubade, waarbij bijna het voltallige koor aanwezig was.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.