Home / Doesburg / Doesburgs jongste museum

Doesburgs jongste museum

DOESBURG – Doesburg heeft voor een stad van deze omvang veel musea. Op 27 oktober opent voor het eerst en vooralsnog eenmalig Doesburgs jongste museum haar deuren. Dit jongste, kleinste museum is bijzonder omdat het is gehuisvest in een woonhuis en in het een tijdvak (1940 – 1945) betreft van voor de geboorte van de jonge verzamelaar. Het museum is zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur geopend. De duur van het bezoek is beperkt tot twintig minuten. Kinderen zijn welkom vanaf acht jaar en de toegang is gratis. Waar de collectie zich bevindt, wordt uitsluitend bekend bij aangemelde bezoekers. Aanmelden kan via www.hethuisdoesburg.nl.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.