Home / Bronkhorst / Koren in Brummen met staande ovatie bedankt

Koren in Brummen met staande ovatie bedankt

BRUMMEN – Laat muziek voor altijd ons hart blijven vervullen. Dit was de boodschap uit het laatste nummer dat interkerkelijk streekmannenkoor ‘De Schaffelaar’ uit Barneveld en het Brummens Mannenkoor samen brachten in de Oude of Pancratius Kerk in Brummen. En die boodschap is zeker overgekomen, want hij werd met vreugde en passie gebracht en met een staande ovatie beloond.
De samenwerking voor het concert en tussen beide koren is ontstaan toen Dick van Heuvel dirigent was van beide koren. Tijdens het concert werden dan ook meerdere door hem geschreven – dan wel bewerkte – nummers gezongen. Helaas is Dick in 2009 overleden. Het deed iedereen goed dat zijn vrouw die avond in de kerk aanwezig was.
Uit vele reacties bleek dat het gevarieerde programma erg in de smaak was gevallen. Zij die niet aanwezig waren moeten, wat het BMK betreft, wachten tot de kerstconcerten op 18 en 22 december in Eerbeek en Brummen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.