Sc Doesburg en De Rivalen genieten van SIDN Pupillen Mixtoernooi

DOESBURG – De velden op het Sportpark van Sportclub Doesburg waren heel druk bevolkt met 65 pupillen van voetbalclub sc Doesburg en de korfballers van De Rivalen. Door Renate Otten en Nicole Verbeeten van de activiteitencommissie van Sportclub Doesburg was met behulp van sponsor SIDN, geregeld door medewerkster Yvette van Room, en leden van korfbalvereniging De Rivalen een superleuk programma in elkaar gedraaid.
In de ochtend werd een onderling voetbaltoernooi gespeeld, waarbij voetballers en korfballers hand in hand gingen. Na een gezamenlijke lunch werd er gestart met het middagprogramma dat bestond uit een heuse stormbaan, korfschieten, zakslaan en uiteraard een partijtje korfbal op een klein veld.
Aan het einde van de dag werden de winnaars gehuldigd en de sponsoren en organisatoren bedankt! De kinderen gingen met een heel goed gevoel en een zakje chips naar huis en gezamenlijk werd alles snel opgeruimd en kan iedereen terugzien op een zeer geslaagde evenement waarbij twee verenigingen uit Doesburg de samenwerking hebben gezocht.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.