Home / Eerbeek / Wereldwinkel houdt sieradenparty

Wereldwinkel houdt sieradenparty

EERBEEK – De sieradenparty die Wereldwinkel Eerbeek had georganiseerd werd druk bezocht. Vele dames en een enkele heer kwamen naar de tijdelijke huisvesting van de Wereldwinkel aan de Stuijvenburchtraat om de nieuwe collectie sieraden te bewonderen.

De etaleergroep van de Wereldwinkel had flink uitgepakt, door ook een deel van het magazijn bij de presentatie van de sieraden te betrekken. Alle sieraden, sjaals, kettingen, tassen lagen op kleur gesorteerd en het geheel oogstte veel bewonderende blikken en complimenten. Eén van de klanten verwoordde het met: “Ik word er gewoon naar toe getrokken”.
Bij de sieradenparty was ook kleuradviseur Janine Valk aanwezig, om het winkelend publiek desgevraagd van advies te voorzien. Voor haar centrale presentatie over het dragen van warme en koele kleuren was veel belangstelling. Mevrouw Valk vroeg een aantal dames uit het publiek om hun medewerking en liet bij hen zien of een warme of koele kleur hen er beter uit liet zien.
De vrijwilligers van de Wereldwinkel kijken terug op een zeer geslaagde middag. Vanwege de vele positieve reacties, is er besloten dat de sfeervolle presentatie van de sieraden nog de hele maand oktober zal blijven staan.
EERBEEK – De sieradenparty die Wereldwinkel Eerbeek had georganiseerd werd druk bezocht. Vele dames en een enkele heer kwamen naar de tijdelijke huisvesting van de Wereldwinkel aan de Stuijvenburchtraat om de nieuwe collectie sieraden te bewonderen.

De etaleergroep van de Wereldwinkel had flink uitgepakt, door ook een deel van het magazijn bij de presentatie van de sieraden te betrekken. Alle sieraden, sjaals, kettingen, tassen lagen op kleur gesorteerd en het geheel oogstte veel bewonderende blikken en complimenten. Eén van de klanten verwoordde het met: “Ik word er gewoon naar toe getrokken”.
Bij de sieradenparty was ook kleuradviseur Janine Valk aanwezig, om het winkelend publiek desgevraagd van advies te voorzien. Voor haar centrale presentatie over het dragen van warme en koele kleuren was veel belangstelling. Mevrouw Valk vroeg een aantal dames uit het publiek om hun medewerking en liet bij hen zien of een warme of koele kleur hen er beter uit liet zien.
De vrijwilligers van de Wereldwinkel kijken terug op een zeer geslaagde middag. Vanwege de vele positieve reacties, is er besloten dat de sfeervolle presentatie van de sieraden nog de hele maand oktober zal blijven staan.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.