Winterprogramma Spoorzicht gepresenteerd

EERBEEK – Tommy ten Hove van Spoorzicht in Eerbeek heeft de programmering voor het najaar en winter rond. In het café en in de zaal aan de Loenenseweg kan weer volop gefeest worden.

Het begint zaterdagavond met een Halloween Party. Vanaf 21.00 uur verandert het café in een ‘spookie’ plek, waar het bovendien wemelt van de fietsers. De vele honderden deelnemers aan de Halloween fietstocht rijden namelijk dwars door het café tijdens hun route door duister Eerbeek. Een dj zorgt voor passende muziek en sfeer.
Zondag staat een Hollandse Middag op het programma, met verschillende live-artiesten. De opbrengst is bestemd voor de Eerbeekse kinderboerderij Kiboe en de entree bedraagt € 5,-. De zaal opent om 14.00 uur en er zullen negen verschillende artiesten optreden.
Ook zijn er op verschillende avonden dj’s in het café, die er steevast goed de sfeer in brengen. Op 2 november, 7 december en 24 december draaien ze vanaf 21.30 uur en de toegang is dan telkens gratis.

The Boys are back in Town is de band die op 1 december vanaf 21.30 uur in het café spelen. De entree is gratis.
De liefhebbers van dansmuziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig komen op 24 november weer volop aan hun trekken. Vanaf 21.00 uur wordt die avond weer een 70/80/90 Party gehouden met live-artiesten en een dj. De zaal opent die avond om 21.00 uur en de toegang is voorbehouden aan mensen van 21 jaar en ouder. Kaarten kosten in de voorverkoop (in het café) € 8,-.

Op 17 en 18 november heersen de feestneuzen van CV De Dwarsliggers over Spoorzicht, als ze hun nieuwe prinsen presenteren en op 23 november wordt een Smash Party gehouden, vanaf 21.30 uur. De entree bedraagt € 5,-, maar wie na 23.00 uur komt, betaalt € 8,-.

Van 18 t/m 22 dember is het café weer het decor van het traditionele Bonenstaak biljarttoernooi. De organisatie is in handen van biljartclub VOG.

Op zondag 16 december wordt van 16.00 tot 21.00 uur weer de bekende Aprés Ski Party gehouden, met verschillende artiesten. In het café wordt die dag alleen Hollandstalige muziek gedraaid, in de zaal louter Skihut muziek. De entree bedraagt 10 euro en de kaartverkoop begint op 3 november in café Spoorzicht.

Op zaterdag 24 december draait een Kerst DJ in het café, waarbij de entree gratis is. Daarna is er als afsluiting nog de Euro-middag op 31 december, van 15.00 tot 18.00 uur. En daarmee luidt Spoorzicht 2012 uit.
Het feestseizoen begint in het nieuwe jaar direct alweer op 1 januari 2013 om 01.00 uur, met een knallende Nieuwjaarsparty. Een top liveband zorgt voor de muziek en de kaarten kosten 12,50.

www.spoorzichteerbeek.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.