Home / Klarenbeek / Remco Hakkert bedankt met optreden voor kerkbanken

Remco Hakkert bedankt met optreden voor kerkbanken

KLARENBEEK – Remco Hakkert, een bekende persoonlijkheid op het gebied van de gospelmuziek, komt op 28 oktober met zijn Worship & Witness-programma naar Klarenbeek. Dit programma bevat een mix van aloude en nieuwe (veel Nederlandstalige) liederen, om mee te zingen en om naar te luisteren. Ook zullen Remco en zijn vrouw Alieda vertellen hoe zij God in hun leven ervaren.
Dit geheel duurt ruim een uur en daarna is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee in ’t Achterhuus. De toegang is gratis. Wel wordt er een vrije gift gevraagd.
De aanleiding voor het optreden is bijzonder. Vorig jaar, kort voor de grote opknapbeurt van de kerkzaal van de Protestantse Kerk in Klarenbeek, zijn de meeste kerkbanken door Remco en crew opgehaald en terecht gekomen op de deel van de boerderij in Terschuur, waar Remco en Alieda wonen. Daar wordt muziek gemaakt, gezongen en bijbelstudie gegeven. En als dank voor de kerkbanken komt Remco, samen met zijn band, op zondag 28 oktober om 19.00 uur naar de Protestantse Kerk, Woudweg 121 te Klarenbeek.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.