Remco Hakkert bedankt met optreden voor kerkbanken

KLARENBEEK – Remco Hakkert, een bekende persoonlijkheid op het gebied van de gospelmuziek, komt op 28 oktober met zijn Worship & Witness-programma naar Klarenbeek. Dit programma bevat een mix van aloude en nieuwe (veel Nederlandstalige) liederen, om mee te zingen en om naar te luisteren. Ook zullen Remco en zijn vrouw Alieda vertellen hoe zij God in hun leven ervaren.
Dit geheel duurt ruim een uur en daarna is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee in ’t Achterhuus. De toegang is gratis. Wel wordt er een vrije gift gevraagd.
De aanleiding voor het optreden is bijzonder. Vorig jaar, kort voor de grote opknapbeurt van de kerkzaal van de Protestantse Kerk in Klarenbeek, zijn de meeste kerkbanken door Remco en crew opgehaald en terecht gekomen op de deel van de boerderij in Terschuur, waar Remco en Alieda wonen. Daar wordt muziek gemaakt, gezongen en bijbelstudie gegeven. En als dank voor de kerkbanken komt Remco, samen met zijn band, op zondag 28 oktober om 19.00 uur naar de Protestantse Kerk, Woudweg 121 te Klarenbeek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.