Spetterend programma Rocktober-festival Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zaterdag 27 oktober houden de oud organisaties van Kegelrock Klarenbeek en Vriemel(pop) samen met Jeugdcentrum De Hulsbosch voor de derde keer het Rocktober festival. De organisatie heeft weer gezorgd voor een spetterend programma. Het festival vindt opnieuw plaats op het Dokter Blok Plantsoen aan de Sparrenweg/Bosweg in het centrum van Klarenbeek.

Vanwege het doorslaande succes vorig jaar is opnieuw een "A tribute to programma" opgezet voor de rockers uit Klarenbeek en omgeving. Dit jaar gaat het om de roemruchte bands Motörhead, Nirvana en Guns n’ Roses.
Snaggletoöth is de band die Motörhead, de rockband onder leiding van de illustere Lemmy Kilmister, gaat neerzetten. De nummers Aces of Spades en Kill by Death zullen daarbij zeker vertolkt gaan worden. Demolution zal alle Nirvana klassiekers ten gehore gaan brengen. Jaren geleden was er in de rock-scène een band die voor velen nog veel langer had mogen doorgaan: Guns n’ Roses. Het Guns n’ Roses gevoel leeft voort in de band Gunz n’ Rozes. Zij zullen de megahits November Rain, Sweet Child O Mine en Paradice City in Klarenbeek door de tent laten knallen en er een spetterende show van maken.

Rocktober 2012 begint om 16.00 uur en de entree bedraagt € 7,50 per persoon. Toegang vanaf 16 jaar. Er is een bewaakte garderobe aanwezig. Tevens zal er een snackwagen staan voor een lekkere snack of patatje. DJ’s Han & Arie zullen tussen de optredens door hun rock DVD’s laten zien op groot DVD scherm. Rockclips van Black Sabbath tot Sepultura, van Metallica tot U2 en nog veel meer zal langskomen. En wat is Rocktober zonder de Whaaooohhhh Competitie? Wie verslaat de winnaar van 2011, Jeroen Mulder en gaat ervan door met de trofee?
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.