Home / Loenen / Winkels Hoofdweg Loenen tijdens werkzaamheden gewoon bereikbaar

Winkels Hoofdweg Loenen tijdens werkzaamheden gewoon bereikbaar

LOENEN – Nog tot 16 november wordt er gewerkt aan de Hoofdweg in Loenen. Het deel tussen de Horstweg en de Beekbergerweg is in die periode wegens renovatie en asfalteringswerk afgesloten voor doorgaand verkeer. De winkels zijn tijdens de werkzaamheden wel normaal bereikbaar.

“Klanten en vervoerders kunnen gewoon langs de afsluitingshekken rijden als ze bij ons moeten zijn”, aldus Hans Pijnappel van de gelijknamige woonwinkel. Hij verwacht wel dat de weg op 31 oktober en 1 november moeilijker te bereiken is omdat op die dagen volgens plan wordt geasfalteerd. “Maar zoals gezegd zijn we op de ovreige dagen normaal bereikbaar, net als onze showroom aan de overzijde van de Hoofdweg.”
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.