Home / Regio / Sfeervolle herfst

Sfeervolle herfst

REGIO – Mistflarden hangen over het landschap, warme tinten kleuren de natuur. De kilte van de ochtend wordt nog verdreven door een waterig zonnetje. Het is volop herfst in onze regio. De winter is aanstaande, de voorbije en voor velen teleurstellende zomer een herinnering. Volgens velen is dit één van de mooiste perioden van het jaar. Het leven verplaatst zich van buiten naar de warme geborgenheid van huis en haard. Martin de Jongh, onze fotograaf uit Rheden, trok er in het weekend al vroeg op uit om de de schoonheid van de herfst vast te leggen. Wat ons betreft een geslaagde poging, zo is te zien op het bijbehorende fotoalbum.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.