Home / Ellecom / Opendag Avegoor in het teken van mode

Opendag Avegoor in het teken van mode

ELLECOM – Zondagmiddag wordt de eerste modekamer onthuld op Langoed Avegoor. De Arnhemse mode-ontwerper Irving Vorster heeft het interieur van één van de hotelkamers een modische invulling gegeven. De modekamer is een onderdeel van het ‘kamer zoekt kunstenaar-project’ op Landgoed Avegoor in Ellecom.

Voor mode-ontwerper Irving Vorster van het modelabel Irvinx is dit een unieke kans om zijn creatieve grens te verleggen naar interieur, een gebied dat voor hem vanzelfsprekend in het verlengde van mode ligt. “Als modeontwerper voelde ik mij zeer vereerd toen mij gevraagd werd of ik binnen het kunstkamer-project een modekamer wilde inrichten. Hoewel alles in zo’n hotelkamer een standaard opstelling heeft, is dit best een uitdaging geweest. Vooral als je legio ideeën hebt is het best lastig. Ik ben hiervoor uitgegaan van mijn eigen atelier en mijn couturesalon, gelegen in het Modekwartier Arnhem. De modekamer is nu een soort mini-modehuis waarin mijn stijlvoorkeur tot uiting komt, weliswaar zonder kleding. Het is alsof je op bezoek bent bij de modeontwerper”, aldus Vorster.
In combinatie met een high-tea en een exclusieve salonpresentatie wordt de modekamer 119 op ludieke wijze onthuld.
Belangstellende kunnen dit evenement dat zondag van 13.30 tot 16.00 uur duurt, bijwonen. Irving wordt bijgestaan door de hairstylist Leander Grotenhuis uit Dieren, die voor de creatieve kapsels zorgt. Het event is powered by Mini Ekris uit Arnhem en Landgoed Avegoor-hotel of modern Art.
Voor twee personen betaalt u slechts € 37,50 per persoon, inclusief een uitgebreide high tea en het gehele programma. Na afloop ontvangt u nog een goodybag om mee naar huis te nemen.

www.avegoor.nl/nl/open-dag.html

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.