Home / Klarenbeek / Jongerenreis Kerken naar Moldavië

Jongerenreis Kerken naar Moldavië

KLARENBEEK – De diaconieën van de Protestantse kerken van Voorst, Wilp en Klarenbeek organiseren in samenwerking met Kerk in Actie van de Protestantse kerken Nederland en de reisorganisatie Togetthere een jongerenreis naar Moldavië. De drie gemeenten gaan drie jaar lang een diaconaal doel in dit armste land van Europa ondersteunen. Onderdeel van het project is een reis van jongeren uit deze drie gemeentes. Deze reis vindt plaats in de zomer van 2013. Dit project zal op zondag 29 oktober in de Protestantse kerk in Klarenbeek aan een groter publiek gepresenteerd worden. De jongeren gaan er in deze dienst ook het een en ander over vertellen. De dienst begint om 10.00 uur.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.