Home / Spankeren / Tuinadviesdag bij Tuingeluk-Coach

Tuinadviesdag bij Tuingeluk-Coach

SPANKEREN – Op zaterdag 27 oktober houdt hoveniersbedrijf gebr. Rijneveld weer een Tuinadviesdag. OP deze dag bestaat van 10.00 tot 16.00 uur de mogelijkheid om allerlei tuinvragen te stellen en op afspraak gebruik te maken van de gratis schetsservice. Elke bezoeker ontvangt tevens het boekje ‘Tuingeluk’. Gebr. Rijneveld is gevestigd aan de Edyweg 25 in Spankeren.
Het bedrijf is sinds oktober officieel ook Tuingeluk-Coach, een initiatief van De Tuinen van Appeltern. Dit betekent dat het bij elk ontwerp de vier voorwaarden voor Tuingeluk (verhouding, volume, privacy en energiebalans) hanteert. Een goed ontwerp staat volgens de hovenier aan de basis voor toekomstig tuinplezier. ‘Een tuin moet in alle opzichten bij de gebruiker passen, zowel qua comfort, financiën, privacy en werk.’ Tijdens de Tuinadviesdag zullen deze voorwaarden toegelicht en toegepast worden op de tuin van de bezoeker. Neem voor een goed advies foto’s en/of een plattegrond van de tuin mee.
Meer informatie is te vinden op www.rijneveld.nl.
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.