VIP-Night winkels Velp

VELP – In een groot aantal winkels in het centrum van Velp, wordt vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur weer een zogenaamde VIP-Night gehouden. De deelnemende zaken willen die avond hun relaties extra aandacht geven onder het genot van een hapje en een drankje.

De teams van de verschillende bedrijven ontvangen hun gasten met alle egards en gezamenlijk maken ze er een gezellige en informatieve VIP-Night van.
Niet alleen in de winkels, maar ook daarbuiten wordt aan de sfeer gewerkt. Acapella-groep VIER verzorgt een aantal optredens in het winkelcentrum van Velp. VIER is vocaal entertainment door vier heren. Ze zijn authentiek en brengen songs van toen en nu en dat doen ze ook nog eens met een portie humor.
Alle reden dus op vrijdagavond in Velp gast te zijn tijdens de VIP-Night van de deelnemende winkels.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.