Home / Eerbeek / Spiker presenteert jongens C team

Spiker presenteert jongens C team

EERBEEK – Volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek presenteert met trots een Jongens C team, na het succes van de Boys Only Training. Begin 2012 stond Spiker voor de uitdaging om meer jongens bij de vereniging te krijgen. Dat is gelukt door langs te gaan bij tien scholen in Eerbeek, Hall, Loenen en Laag-Soeren. Vanaf dit seizoen acteren de jonge mannen in de C-jeugd. Er wordt twee maal per week getraind, op maandag van 17.30 tot 19.00 uur en op vrijdag van 17.00 tot 18.30 uur. Toch zijn er nog steeds nieuwe jongens welkom. Train gratis drie maal mee, aanmelden vooraf is gewenst.

www.spiker.nl
E-mail. jeugd@spiker.nl  (vanaf twaalf jaar)
E-mail. minis@spiker.nl  (jonger dan twaalf jaar)
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.