Home / Rheden / Rheko D2 kampioen

Rheko D2 kampioen

RHEDEN – Rheko D2 is één van de vier najaarskampioenen van de Rhedense korfbalvereniging. De trainers Simone Smeenk, Chantal Krahe en Anneke Liet zijn enorm trots op hun team. Door hard te trainen en goed samen te werken is het hele team erg gegroeid in hun spel. Na de laatste veldwedstrijd was er voor de D2 een huldiging in de kantine, de kampioensvlag werd opgehangen en alle spelers kregen een mooi diploma. Van de ouders kregen alle kinderen en de coaches een mooie sweater.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.