Home / Velp / Hoofdsponsors in het zonnetje gezet

Hoofdsponsors in het zonnetje gezet

VELP – Het bestuur en beide selectie elftallen van Sc. Veluwezoom uit Velp hebben hun hoofdsponsors (Korendijk & Zn Renovaties en Paul Hendriks Timmerwerken) in het zonnetje gezet. Uit handen van voorzitter Henk Jordens en aanvoerder van het eerste elftal Mark Gerritsen kregen beide sponsors een voetbalshirt met uiteraard de sponsorbedrukking, een foto van de eerste en tweede selectie en een bos bloemen.
Dit gebeurde op zondag 14 oktober voorafgaand aan de wedstrijd Sc. Veluwezoom 1 tegen Sprinkhanen. Een 1-1 eindstand bleek voldoende te zijn om de eerste periodetitel te winnen. De sponsorovereenkomst voor de komende drie jaar geeft nog meer vertrouwen voor een mooie toekomst van deze Velpse vereniging.

www.scveluwezoom.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.