Amazones Veluwezoom scoren

EERBEEK – Judith te Hennepe  van LR en PC de Veluwezoom uit Eerbeek kwam op zaterdag voor het eerst uit met de mooie Gelderse Eden B. In het voorjaar is zij gestart met het opleiden van deze 3 jarige merrie. Tijdens het debuut in de B dressuur genoot Judith van haar paard. Uit de uitslag bleek, dat de jury deze mening deelde. Judith en Eden werden in de eerste proef 1e met 195 punten. Ook de tweede proef leverde een winstpunt en bovendien een tweede prijs op. De jury schreef op het protocol, dat Judith haar paard op een sympathieke en correcte wijze voorstelde en zag zeker toekomst voor dit mooie talentvolle sportpaard. Deze dag van Judith kon niet meer stuk!
Daphne Boesveld en Burley B namen ook deel aan deze dressuurcompetitie van Het Gelders Paard te Zevenaar. Dit duo knalde in de klasse L1 . Daphne eindigde op een tweede plaats en behaalde 191 punten.
In de klasse M2 dressuur wist Lisa Gierman met een spectaculaire middengalop een 9 op haar protocol te scoren. De proef leverde haar in totaal 186 punten op.
Laura de Wild en Cicero behaalden 189 en 199 punten in de klasse M1 ,waarin zij daardoor nu 5 winstpunten hebben in deze klasse.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.