Home / Eerbeekse Schaakclub verliest

Eerbeekse Schaakclub verliest

EERBEEK – In de eerste OSBO wedstrijd van dit seizoen tegen Pallas 4 uit Deventer, moesten de Eerbekenaren met 2,5 – 3,5 in de gasten hun meerdere erkennen. Voor Eerbeek wonnen Rolf van Agtmaal en Wim Geurink hun partij en speelde Ed v.d. Griendt remise. Henk de Bruin en Gerrit v.d. Spreng verloren. Voor de onderlinge competitie werden slechts twee partijen gespeeld te weten Gerrit Nikkels – Hans Gerritsen 0-1 en Gerard Schut – Hil v.d. Burg 0-1. Laatstgenoemde speelt dit seizoen sterk, zij heeft drie achtereenvolgende partijen gewonnen en staat nu op de zevende plaats van de ranglijst.
 

Lees ook

Rheko houdt leden in beweging

RHEDEN – Ondanks corona houdt Rheko haar leden in beweging. Met onderlinge wedstrijden, spelletjesmiddagen en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.