Eerbeekse Schaakclub verliest

  EERBEEK – In de eerste OSBO wedstrijd van dit seizoen tegen Pallas 4 uit Deventer, moesten de Eerbekenaren met 2,5 – 3,5 in de gasten hun meerdere erkennen. Voor Eerbeek wonnen Rolf van Agtmaal en Wim Geurink hun partij en speelde Ed v.d. Griendt remise. Henk de Bruin en Gerrit v.d. Spreng verloren. Voor de onderlinge competitie werden slechts twee partijen gespeeld te weten Gerrit Nikkels – Hans Gerritsen 0-1 en Gerard Schut – Hil v.d. Burg 0-1. Laatstgenoemde speelt dit seizoen sterk, zij heeft drie achtereenvolgende partijen gewonnen en staat nu op de zevende plaats van de ranglijst.
   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.