Jumbo herfsttoernooi

EERBEEK – Tijdens de het Herfstvakantie streden de pupillen van SV Eerbeekse Boys op woensdag om de Jumbo Herfst Trofee. Dit toernooi werd georganiseerd door jeugdspelers Marco Kars, Jelke Willems, Guido van de Spreng, Bryan Preusterink en Robin Reekers. Deze vijf CIOS leerlingen lopen stage bij Eerbeekse Boys. Naast de organisatie van dit Jumbo Herfsttoernooi trainen deze jeugdspelers met hun eigen team en staan ze twee keer per week bij een pupillentraining op het veld. Elke zaterdag assisteren ze bij een jeugdwedstrijd de trainers. De Stagelopers worden niet voor de leeuwen gegooid, maar doen op deze manier ervaring op in wat er komt kijken bij het trainen en coachen van een team.

‘Wie de jeugd heeft heeft de toekomst’ is en mooi spreekwoord, maar krijgt de jeugd ook daadwerkelijk de kans? Bij Eerbeekse Boys en Jumbo realiseert men zich dit terdege. Zo krijgen talentvolle trainers de kans zich optimaal te ontwikkelen. Ter voorbereiding van dit Jumbo Herfsttoernooi zijn de jeugdige stagelopers vier keer bij elkaar geweest, werden er actiepunten afgesproken, een draaiboek gemaakt, teams samengesteld en wedstrijdschema’s gemaakt. Met ondersteuning van bestuursleden en andere vrijwilligers konden deze jeugdtrainers de volgende stap in hun eigen ontwikkelingsproces maken en de jeugdspelertjes een leuk toernooi laten spelen. Casper Heine van de Eerbeekse Jumbo was meteen bereid om ook een bijdrage te leveren.

Tijdens het JUMBO herfsttoernooi streden 83 pupillen in hun eigen leeftijdscategorie. Daarnaast werd in de F leeftijdsgroep gestreden om de Jumbo penalty bokaal. Deze werd gewonnen door Alex Klein Nagelvoort. Zijn strafschoppen waren onhoudbaar voor keeper Robin Reekers.

De spelers van het winnende teams in iedere leeftijd categorie kregen ieder een Jumbo Herfsttrofee mee naar huis. De winnende teams en spelers zijn:

F-teams: FC Twente: Tomas Westerlaken, Hidde Bos, Lucas Bloo, Olaf Limpers, Rick Beckker en Viggo Steenkamp. De begeleiders van dit team waren Jesse Tieltjes en Jesper Stevens, zij hadden de perfecte balans gevonden in hun team.
E-teams: Begeleider Ruben Hafkamp was de succesvolste coach met het verrassende Aston Villa. Zijn sterspelers waren Renzo Wallinga, Mick Tegelaar, Finn Gabriel, Finn Schotpoort en Bas Preusterink.
D-spelers: Natuurlijk FC Barcelona, met topspelers als Jelle Hagenaars, Gerco Coolen, Wessel van Zeeburg, Max Reyn, Jarno Willems en Tom Tempessie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.