Boek Landgoed Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Sinds 1849 staat er in Laag-Soeren een bijzonder complex dat in de loop der tijd verschillende namen heeft gehad: Bethesda, Amsterda, Soeria en nu Landgoed Laag-Soeren. Een aantal bewoners heeft, in samenwerking met de schrijver Kees van der Wiel en een uitgever, besloten een boek over deze bijzondere plek uit te geven. Het schrijven en het bij elkaar krijgen van het geld is op een haartje na gevild. 6000 Euro ontbreekt nog en de initiatiefnemers willen dit door middel van crowdfunding bij elkaar zien te krijgen. Voor iedere 100 euro krijgt de gever een naamsvermelding in het boek, een uitnodiging om de boekpresentatie bij te wonen en het boek zelf.

http://landgoedlaagsoeren.weblog.nl
Stichting De Veluwezoom, rein Aardema
E-mail. aarde1@wxs.nl
Tel. 0313 – 437681
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.