Schoenmaatjes gezocht

KLARENBEEK – Voor arme kinderen in onder andere Malawi, Kenia, Irak en Moldavië is de RK Kerk in Klarenbeek op zoek naar kinderen in Nederland die Schoenmaatje willen worden. Schoenmaatjes is een landelijke actie van Edukans. Ieder jaar worden door deze organisatie schoenendozen uitgedeeld aan kansarme kinderen in ontwikkelingslanden. Die schoenendozen worden door kinderen in Nederland mooi versierd en worden vervolgens gevuld met toiletspullen, speelgoed en schoolspullen. Een ieder die Schoenmaatje wil worden, kan bij zijn / haar vereniging vragen of zij meedoen. De actie wordt dit jaar ook vanuit de RK Kerk in Klarenbeek gehouden. Via hen een brochure aanvragen kan ook bij Silvia Bloem, tel. 055 – 3011204 of Joke van Schaik, tel. 055 – 3012214. Een ieder die geen schoenendoos wil vullen, maar wel spullen heeft voor Schoenmaatjes, kan deze ook inleveren. Dit kan op 26 oktober van 08.00 tot 12.30 en 27 oktober van 09.00 tot 12.30 uur bij de RK kerk in Klarenbeek.

www.edukans.nl/schoenmaatjes
E-mail. schoenmaatjesklarenbeek@live.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.