Inloopspreekuur Buurtzorg

BRUMMEN – Het team van Buurtzorg Brummen heeft tijdens een open huis kennis gemaakt met vele inwoners van het dorp, die graag meer informatie wilden over het werk van Buurtzorg. An Jansen, Coby Plug en Saskia Boersma hebben graag iedereen te woord gestaan. Buurtzorg Brummen geeft verpleging en verzorging thuis, maar is ook gestart met een inloopspreekuur. Iedereen die vragen heeft over zorg of het aanvragen daarvan, kampt met gezondheidsvragen of even wil kennismaken, is welkom. Het inloopspreekuur is iedere dinsdagmorgen van 11.00 tot 12.00 uur aan het Marktplein 5a. Daarnaast is Buurtzorg altijd bereikbaar via tel. 06-51140957. Bij Buurtzorg is de relatie tussen cliënt en verpleegkundige het uitgangspunt. Cliënten krijgen zoveel mogelijk te maken met dezelfde medewerkers, die goed op de hoogte zijn van de situatie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.