Ajax kidstour brengt bezoek aan Sportclub Brummen

BRUMMEN – In het kader van het 100-jarig bestaan van Sportclub Brummen, had de jubileumcommissie geregeld dat de Ajax kidstour sportcomplex De Hazenberg aandeed. Onder ideale weersomstandigheden werd een grandioze clinic verzorgd door acht enthousiaste jeugdtrainers van Ajax.

Alle D-, E- en F-leden van Sportclub Brummen hadden zich kosteloos kunnen aanmelden voor dit sportieve spektakel. ‘s Morgens was het de beurt aan de E- en F-pupillen. Naast hen waren ook nog andere jeugdige deelnemers, leden van de Ajax kidsclub, naar het Brummense sportpark gekomen. Op het kunstgrasveld waren diverse spelonderdelen uitgezet en iedereen werd in een team ingedeeld met een eigen trainer.

Alle groepen werden vernoemd naar spelers van Ajax. Zo ging teams met namen als Vermeer, Eriksen, Boerrigter, van Rhijn spelenderwijs alle onderdelen af. Ook Lucky was van de partij. Deze Ajax-mascotte poseerde geduldig en zo kon iedereen met Lucky op de foto. Eén van de spelonderdelen was de Ajaxquiz. Deze quiz werd gehouden in de echte spelersbus van Ajax, die men speciaal voor deze gelegenheid mee naar Brummen had genomen. Iedereen heeft een kijkje kunnen nemen in deze bus, uitgerust met luxe stoelen, vijf tv-schermen, een keukentje en twee grote kaarttafels. Na afloop kreeg elke deelnemer een certificaat waarop vermeld stond dat hij/zij aan alle spelonderdelen goed had meegedaan en een echte Ajaxfan is.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.