Home / Velp / Cellomuziek tijdens VIP-night Theo Jansen Schoenen

Cellomuziek tijdens VIP-night Theo Jansen Schoenen

VELP – Onlangs werd bij Theo Jansen Schoenen aan de Hoofdstraat in Velp een VIP-night gehouden. Niet alleen konden klanten in een bijzondere ambiance genieten van de meest actuele schoenmode, ook was er muziek van Tara Kumar. De celliste is oud-medewerkester van de winkel.

Inmiddels speelt Kumar in diverse gezelschappen, ook is ze cello-docente. Ze speelde tijdens de VIP-night de 2e Cello-suite van Bach, waar de klanten onder het genot van koffie met iets lekkers naar konden komen luisteren. Het publiek was erg enthousiast.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.