Poll over zwembad Velp niet van Jagyba maar van politiekrheden.nl

VELP – Op de website http://politiekrheden.blogspot.nl/ kan een ieder zijn of haar mening geven over een nieuw overdekt zwembad in Velp. De poll is een initiatief van Theo Kooijmans en niet van Jagyba, zoals eerder vermeld werd op deze site en in de gedrukte editie van Regiobode.

De aanleiding voor het bericht was een nieuwsbrief van Jagyba, die de redactie ontving. Daarin het verhaal met in grote lijnen de strekking zoals deze week gepubliceerd in Regiobode en op deze site. Bij het artikel staat ook een linkje naar de poll. Wie daar op klikt komt terecht op uw site politiekrheden.blogspot.nl, waaruit blijkt dat de poll het initiatief is van dat ‘blogspot’ en niet van Jagyba.
De betrokken redacteur van het artikel heeft niet daadwerkelijk op die link geklikt en is er daarmee – naar nu blijkt ten onrechte – van uit gegaan dat het een poll van Jagyba zélf betreft. Dat was een verkeerde interpretatie van de redactie, naar nu blijkt.
Het doet overigens niets af aan het gegeven dat mensen worden uitgenodigd hun mening te geven over de bouw en locatie van een nieuw overdekt zwembad in Velp. Een tussenstand toont daar overigens aan dat een ruime meerderheid van de stemmers van mening is dat de gemeente Rheden zelfstandig een bad moet bouwen op de locatie aan de Gruttostraat.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.