Home / Velp / Velpenaar bestuurslid jongeren GroenLinks

Velpenaar bestuurslid jongeren GroenLinks

VELP – Tim Endeveld uit Velp begeeft zich in de nationale politiek. Hij is gekozen tot bestuurslid van DWARS, de jongerenorganisatie van GroenLinks. Hierin gaat hij de functie van Politiek Secretaris Groen bekleden. DWARS gaat zich de komende bestuursperiode vooral bezig houden met het opzetten van een uitgebreid scholingstraject in aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen van 2014. De GroenLinkse jongeren willen zoveel mogelijk van hun leden namens GroenLinks op lokale raadszetels krijgen. Daarnaast wil DWARS het voortouw gaan nemen bij het vernieuwen van de partijcultuur. Tim en zijn collega-bestuurders zijn gekozen voor één jaar.

 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.