Home / Bronkhorst / Cursus Music4Kids van start

Cursus Music4Kids van start

BRUMMEN – Harmonie Orkest Brummen start vrijdag met de cursus Music4Kids voor kinderen in groepen vier, vijf en zes. In tien lessen maken de kinderen kennis met muziek in het algemeen en het harmonieorkest in het bijzonder. Muzikanten komen vertellen over hun instrument, laten wat muziek horen en de kinderen mogen zelf het instrument uitproberen. In januari wordt de cursus afgesloten met een concert, waarin de kinderen laten horen wat ze allemaal hebben geleerd. Music4Kids wordt gehouden op vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur in het gebouw de Harmonie in Brummen. De kosten bedragen 65 euro voor de hele cursus. Neem voor informatie en opgave contact op met Aline Korff, aline.korff@kpnmial.nl of tel. 06-10963616.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.