Home / Dieren / Peuterspeelochtend in ‘t Schaddeveld

Peuterspeelochtend in ‘t Schaddeveld

In het schoolgebouw van ’t Schaddeveld in Dieren start per donderdag 25 oktober een huiskameropvang voor peuters. Deze wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers. Peuters van 2,5 tot 4 jaar zijn welkom om hier te komen spelen. De kosten bedragen 15 euro per kind per maand. Donderdag 18 oktober is er van 10.30 tot 12.00 uur een inloopochtend voor volwassenen. Ouders en hun kleintje zijn welkom om te komen kijken. Bel voor informatie met Sofie, tel. 0313-413747, of Jiska, tel. 0313-842882.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.