Home / Eerbeek / Jubilarissen KVG

Jubilarissen KVG

EERBEEK – Zoals overal het geval is, wordt ook bij het Katholiek Vrouwengilde (KVG) in Eerbeek eens per jaar de balans opgemaakt. Dit gebeurde onlangs tijdens de jaarvergadering. Hoewel het aantal leden wat terugloopt en ook de kosten stijgen, is het het bestuur gelukt een klein batig saldo op te bouwen gedurende het jaar. Een applausje waard. Ook werden de handen op elkaar gebracht voor de jubilarissen. De dames Abelman, Bult en Gabriël zijn al veertig jaar lid van het KVG. Mevrouw Berends is al 25 jaar betrokken bij de vereniging. De dames Abelman en Berends waren niet aanwezig en hebben later bezoek gekregen van een afvaardiging van het bestuur. De vrouwen gaan nu een nieuw seizoen in. Iedere derde maandag van de maand komen de leden van het gilde bijeen in het Pater Dekkerhuis.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.