Home / Velp / Frans viertal in Velp ingerekend na diefstal

Frans viertal in Velp ingerekend na diefstal

VELP – Vier Fransen in de leeftijd van 19 tot en met 23 jaar zijn in de nacht van dinsdag op woensdag in Velp door de politie ingerekend op verdenking van diefstal. De vier zouden na het tanken zonder te betalen ook met levensmiddelen aan de haal zijn gegaan vanuit een benzinestation in Babberich.

De medewerker van het tankstation aan de Beekseweg in Babberich had nog vergeefs geprobeerd een van de vier aan te houden, toen ze er vandoor gingen. Gewaarschuwde agenten zagen de bewuste wagen even later rijden in Velp, waarna de wagen aan de kant werd gezet. Een deel van de verpakking werd nog in de auto van het viertal teruggevonden. De vier Fransen zijn ingesloten voor nader onderzoek.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.