De Spreng koestert scheidsrechters

BRUMMEN – De regels over scheidsrechters zijn duidelijk bij de waterpolocompetitie. Voor iedere twee competitieteams levert een vereniging één scheidsrechter. Verenigings-scheidsrechters die de thuiswedstrijden van de eigen club, kent het waterpolo niet. In Ieder geval niet in het District-2 waar De Spreng uitkomt.
Het bestuur is dan ook zeer gelukkig met de zes scheidsrechters binnen de vereniging. Vier eigen leden, die allen nog spelen in het heren-3 team. En twee scheidsrechters die geen lid zijn van De Spreng, maar wel graag voor deze vereniging fluiten.
Afgelopen week was het de week van de scheidsrechter. Voor De Spreng een mooie gelegenheid om de scheidsrechters te bedanken voor hun belangrijke werk.
Vrijdagavond werden Gerti Beker, Marc Geurds en Lex Verbeek (foto) even in hun noeste trainingsarbeid gestoord om van de polocommissie een presentje – en natuurlijk de dank voor hun jarenlange inzet – in ontvangst te nemen. Scheidsrechter en tevens heren-3 speler Stephan Holtslag was die avond verhinderd, maar krijgt uiteraard zijn presentje nog overhandigd.
Zaterdagavond stonden vier wedstrijden van De Spreng op het programma in het zwembad Rhienderoord te Brummen. Voorafgaand aan iedere wedstrijd kregen de dienstdoende scheidsrechters eveneens een presentje van de polocommissie van De Spreng. Dit gebaar werd door allen bijzonder op prijs gesteld.
Op het wedstrijdformulier moeten de scheidsrechters altijd vermelden hoe zij door de vereniging zijn ontvangen. Op het formulier van de laatste wedstrijd stond de vermelding ‘ontvangst zeer goed”. Zo blijkt maar, terechte waardering wordt altijd herkend.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.