Informatieavond Rabobank voor startende ondernemers

ZUTPHEN – Een eigen bedrijf beginnen is een droom voor veel mensen. En ieder jaar maakt een deel van hen deze droom waar. Rabobank Graafschap-Noord organiseert het StartersEvent 2012: ‘Hoe word ik succesvol starter?’ op maandag 29 oktober in Theater- en congrescentrum De Hanzehof in Zutphen. Een informatief programma met praktische handvatten voor (toekomstige) starters in alle branches. Deelname is kosteloos.

Gastspreker tijdens het StartersEvent is Huub Narinx. Hij heeft ruim 20 jaar managementervaring bij onder andere SNS bank, Roda JC en Holland Casino regio Zuid. Narinx gaat deze avond in op de krachtbronnen voor succes. Hij is hierin geïnspireerd door het boek van Jim Collins ‘Good to Great’, waar een aantal ‘Fortune 500’ bedrijven werd onderzocht die in een periode van vijftien jaar explosief groeiden. Huub Narinx heeft dit vertaald naar handvatten voor startende ondernemers van alle beroepsgroepen en deelt deze tijdens het Starters Event.

Iedereen die net gestart is, of van plan is binnenkort voor zichzelf te beginnen, is van harte welkom in De Hanzehof aan de Coehoornsingel 1 in Zutphen. Bezoekers worden vanaf 19.30 uur ontvangen met een kop koffie. Het programma begint om 20.00 uur en eindigt om 21.15 uur met een netwerkborrel.
Wilt u het StartersEvent 2012 bijwonen? Meld u dan vandaag nog aan op de website www.kennisvloer.nl.

Het jaarlijkse StartersEvent is één van de vele bijeenkomsten die Rabobank Graafschap-Noord voor zowel particulieren als bedrijven organiseert. Met deze bijeenkomsten wil de bank het delen van kennis stimuleren. Kennis over geldzaken, maar bijvoorbeeld ook over innovatie, (agrarisch) ondernemen, natuur & milieu en maatschappelijke ontwikkelingen. Al deze kennisevenementen worden aangekondigd op de website www.kennisvloer.nl. Ook het aanmelden verloopt via deze website.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.