Home / Bronkhorst / Brummense selectie in het nieuw

Brummense selectie in het nieuw

BRUMMEN – Spelers en begeleiding van het eerste en tweede elftal van Sportclub Brummen werden onlangs verrast door de aanbieding van bijzondere overhemden door Paul Hurenkamp Men & Women uit Brummen. De hemden zijn uitgevoerd in een donkerblauwe kleur met een gele bies. Aan de voorzijde is de outfit bedrukt met het Sportclub Brummen-logo, terwijl de achterzijde is opgesierd met het merkteken van de Brummense kledingmodezaak. Beide teams zullen het overhemd dragen voorafgaande en na te spelen competitiewedstrijden. Op deze wijze lopen de elftallen er uniform en gekleed bij. Afgelopen zondag vond de officiële overhandiging plaats en Paul en Hannie Hurenkamp waren daarvoor naar sportpark De Hazenberg gekomen. Namens de selectiegroep werd een dankwoord gesproken door Fransz Verbeek. Hij overhandigde een waardebon aan Paul Hurenkamp en echtgenote Hannie mocht een mooie bos bloemen in ontvangst nemen – foto: Luuk te Kampe
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.