Home / Dieren / Pasar Malam Dieren ook muzikaal feest

Pasar Malam Dieren ook muzikaal feest

DIEREN – In Sporthal Theothorne in Dieren werd in het weekend weer de Pasar Malam gehouden. Het was weer genieten van de geuren, klanken en smaak van Indonesië en genieten van heel veel muziek. Het was voor de bezoekers regelmatig schuifelen tussen de kraampjes. Je moest als bezoeker dan ook geen haast hebben om alles te zien. Het was namelijk zeer druk tijdens het evenement dat ooit begon als een initiatief van de Dierense mevrouw Kneefel. Verder was het vooral genieten van de sfeer, de hapjes en de muziek. Bij de handlezeres zat een rij wachtenden geduldig hun beurt af te wachten en er werd naar hartelust geproefd van de vele soorten sambal. Daarbij was de Pasar een grote reünie. Niet alleen van Indische mensen en hun nazaten, maar ook van veel andere mensen uit Dieren en de omgeving – foto: Han Uenk

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.