Coop Velp komt met kanjer van openingsactie: gratis boodschappen sparen

VELP – Nóg meer voordeel voor klanten van Coop Velp. In het kader van de recente opening heeft de supermarkt een nieuwe, aantrekkelijke spaaractie: spaar nú voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van ruim 30 euro. De spaaractie loopt tot en met 18 november.

Het gratis boodschappenpakket bevat lekkere, luxe en nuttige producten – van snacks, sauzen en dranken tot huishoudelijke artikelen en nog veel meer – én twee waardebonnen inwisselbaar voor een gratis artikel: Coop Select brie of Coop Molenbrood.

Klanten krijgen op vertoon van de Klant & Kaart (gratis aan te vragen bij Coop) en bij elke besteding van 10 euro aan boodschappen één gratis zegel. Met dertig zegels is de spaarkaart vol en direct in te ruilen voor een gratis boodschappenpakket. Nét geen volle kaart bij elkaar gespaard? Dan kan de klant in week 47 zegels bijkopen (1 euro per zegel).

Coop Velp opende onlangs haar deuren. De winkel kenmerkt zich door veel voordeel, een uitgebreid (vers-) assortiment en een uitstekende service.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.