Home / Oosterhuizen / Voorleeskampioen

Voorleeskampioen

OOSTERHUIZEN – Tijdens de Kinderboekenweek zijn voorleeswedstrijden gehouden op o.b.s. Oosterhuizen. Na spannende voorrondes, bleven er 4 finalisten over. Die mochten voor de hele school laten horen hoe goed zij konden voorlezen. Het was erg moeilijk voor de jury om tot een beslissing te komen, maar de uiteindelijke winnaar wist de spanning erg goed op te bouwen, door af en toe een pauze in te lassen en heel duidelijk te spreken. Dit gaf de doorslag en Lars Zevenhuizen is voorleeskampioen van openbare basisschool Oosterhuizen. Het programma werd met leuke liedjes en dansjes gezellig afgesloten.
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.