Home / Spankeren / Ludieke huldiging bij hoveniersbedrijf Rijneveld

Ludieke huldiging bij hoveniersbedrijf Rijneveld

SPANKEREN – In Dieren en Spankeren trok vrijdagmiddag een lange rij met groene busjes en ander rijdend materieel door de straten. Vooraan de stoet zat hovenier Gerrit van Santen, samen met zijn vrouw, achterop een versierde laadbak vol met lege flessen te zwaaien naar voorbijgangers. Van Santen is 25 jaar geleden bij het Spankerense hoveniersbedrijf gebr. Rijneveld b.v. in dienst getreden. De jubilaris is altijd op zoek naar lege statiegeldflessen, dus zijn collega’s verrasten hem afgelopen vrijdag met een huldiging en met honderden lege petflessen, die hij ten gelde kan maken. De opvallende rondrit eindigde op het bedrijf, waar de jubilaris tijdens een feestelijk samenzijn met collega’s en familie in het zonnetje werd gezet.
Foto’s zijn te vinden op: www.facebook.com/gebroeders.rijneveld.
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.