Home / Beekbergen / C1000 John Westerik bedankt Beekbergen en omgeving

C1000 John Westerik bedankt Beekbergen en omgeving

BEEKBERGEN – Inmiddels prijkt het logo van C1000 John Westerik alweer een jaar op de gevel van de supermarkt aan de Dorpstraat 23 in Beekbergen. Volgens de ondernemer in meerdere opzichten een mijlpaal om even bij stil te staan.

Het is alweer een jaar geleden dat het logo van C1000 John Westerik verscheen in het straatbeeld van Beekbergen. Voor het ondernemersstel waren het spannende tijden. “Het was een droom die uitkwam toen wij de kans kregen om in Beekbergen onze eigen C1000 te starten, maar tegelijkertijd was het ook erg spannend. De investeringen zijn enorm, we kenden de bevolking van Beekbergen destijds minder goed, maar we waren ons er van het begin af aan van bewust dat de formule enkel succesvol zou kunnen zijn als we volledig werden geaccepteerd door de inwoners van Beekbergen en omgeving”, aldus Sacha Westerik.

John Westerik vervolgt: “Na een jaar kunnen we volmondig zeggen dat het daadwerkelijk een droom is die is uitgekomen. We hebben alles in het werk gesteld om te voldoen aan de verwachtingen van de inwoners van Beekbergen en omgeving en zijn door hen omarmt op een wijze die, zoals wij inmiddels beseffen, typerend is voor ons dorp. Als hard werkende ondernemers, maar vooral ook als mens, zijn wij hier zeer dankbaar voor. Wij zijn ons er ook van bewust dat wij dit ook voor een groot deel te danken hebben aan ons fantastische team van medewerkers. De komende jaren zullen wij gezamenlijk alles in het werk stellen om de verwachtingen te overtreffen.”
De komende periode zal C1000 John Westerik het eenjarig bestaan samen met de inwoners van Beekbergen en omgeving gaan vieren middels acties en aanbiedingen voor jong en oud.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.