Stoorzenders winnen Dierens StraatKegelToernooi

DIEREN – Mede door de deelname van maar liefst 63 teams, een evenaring van het record, is het Dierens StraatKegelToernooi een groot succes geworden. Dit jaar was er een jubileum te vieren, want het toernooi werd voor de 15e keer gehouden op de banen van Het Kegelhuis aan de Veerstraat in Dieren.

In de voorbereiding naar het toernooi bleek al dat er veel belangstelling was, zowel van de deelnemende teams alsook van de sponsors die het ieder jaar toch maar weer mogelijk maken om dit spannende, leuke en gezellige toernooi te laten plaatsvinden
De animo was, met maar liefst 252 enthousiaste mensen, verdeeld over 63 teams, groot. De strijdlust en het enthousiasme van de teams zorgden voor een aantal spannende, gezellige en drukke avonden.

Met de toename van het aantal teams groeit ook de strijd. Daar waar jaren terug nagenoeg dezelfde teams met de hoofdprijs naar huis gingen, moesten die teams dit jaar genoegen nemen met een lagere klassering. Naast gezelligheid gaat het bij dit toernooi dan ook om prestaties. Het gaat om concentratie en techniek. Hard gooien geeft amper resultaat. Beheersing is het toverwoord.
Zaterdagavond werd in de finale fanatiek gestreden door de 20 beste teams. De absolute winnaar van deze 15e editie is het team De Stoorzenders met 427 hout, 17 meer dan de nummer-2. Het team was super blij met deze prestatie en liet dat, ten overstaan van de vele toeschouwers, ook duidelijk blijken. De teams Puntje erbij en Poedelhaters werden tweede en derde met respectievelijk 410 en 409 hout. Uiteindelijk waren er voor alle 20 teams in de finale mooie prijzen weggelegd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.