Home / Rheden / Kleine Kanjesr opstelling geopend

Kleine Kanjesr opstelling geopend

RHEDEN – Met het IVN-project Kleine Kanjers leren kinderen over het nut van insecten en andere ongewervelde kriebeldiertjes. Op 10 oktober werd in het bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden de interactieve opstelling van Kleine Kanjers geopend. Kinderen gingen met een boswachter de natuur in om beestjes te zoeken. Daarna bestudeerden zij de insecten met de videomicroscoop van de opstelling. Kom in de herfstvakantie kijken.

IVN, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer hebben samen met Naturalis en Artis de handen ineen geslagen om deze kleine dieren en hun ecosysteemdiensten zichtbaar te maken met het bijzondere samenwerkingsproject Kleine Kanjers.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.