Kleine Kanjesr opstelling geopend

RHEDEN – Met het IVN-project Kleine Kanjers leren kinderen over het nut van insecten en andere ongewervelde kriebeldiertjes. Op 10 oktober werd in het bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden de interactieve opstelling van Kleine Kanjers geopend. Kinderen gingen met een boswachter de natuur in om beestjes te zoeken. Daarna bestudeerden zij de insecten met de videomicroscoop van de opstelling. Kom in de herfstvakantie kijken.

IVN, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer hebben samen met Naturalis en Artis de handen ineen geslagen om deze kleine dieren en hun ecosysteemdiensten zichtbaar te maken met het bijzondere samenwerkingsproject Kleine Kanjers.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.